hurtigt spil

Det siges ofte, at der spilles for langsomt!
 

Vi ved alle, at det selvfølgelig ikke er os, der er årsagen til det. Det er de andre, men du kunne måske alligevel hjælpe lidt til.

Hvad er det så, du kan gøre? Du kan tænke dig om ! – men det behøver ikke nødvendigvis at ske lige, når det er din tur til at slå. Det må meget gerne ske inden det bliver din tur.

Aftal inden runden, at man spiller, når man er klar. Specielt er det vigtigt på teestedet. Det er vel ikke så vigtigt, at det er den, der har honnøren, der skal slå først vel? Og scoren fra sidste hul kan godt skrives, når man har slået ud, ikke? Den, der kommer først på til det nye teested, slår ud, hvis der er frit slag forude. Så kan man udfylde scorekortet bagefter.
 
Når du går frem til sin bold, så kan du jo godt forberede dig mentalt på det næste slag, så du ikke først skal begynde at tænke på det, når du er fremme ved bolden.

Prøvesving er en god ting. Det har vi alle lært, men du behøver måske ikke at tage 3-4 prøvesving hver gang?

Oppe på green kan du forberede dig på dit eget put, medens de andre putter. Hvis en af dine medspillere er havnet i en bunker, så kan du måske hjælpe med at rive efter ham/hende, så der også der kan spares tid.

Og så må man gerne hjælpe hinanden med at huske på de gode råd. Man kan sikkert godt sige til en medspiller på en på pæn måde, at det vil spare tid, hvis han/hun ventede med at udfylde det scorekort til der er slået ud på næste hul.

Der skal så lidt til. Hvis man kan spare 2 minutter på hvert hul, så svarer det jo til en halv time på en runde golf. Hvad kan man dog bruge sådan en halv time til?

webmaster Gerhard Petersen | Engholmgård 1M, Tvis, 7500 Holstebro  | Tlf.: 29638214 | gerh.pet@gmail.com