genvej til underliggende sider:
Klik på den side, du vil se
 
 
 
Buggy 
Dette gælder for både Skovbanen og Storåbanen:
 
Når du tilmelder dig en MK-match, og du ønsker at køre i ”Buggy”, skal du i golfboxen sætte flueben i feltet ”Golfvogn” og notere i kommentarfeltet, om du ønsker at køre alene, eller om du vil dele en vogn med en anden spiller.
Hvis du vil dele en vogn, så skal du endvidere notere, hvem du har aftalt at køre sammen med.
Hvis du ikke oplyser det, kan matchledelsen ikke sikre,  at I kommer på samme hold.
Har det ikke været muligt for dig at sætte oplysningerne ind ved tilmeldingen, kan du altid redigere din tilmelding indtil ”tilmeldingen lukker”.
 
 
 Klippekort til buggy
 
MK seniorgolf har indgået aftale med Holstebro Golf Klub om at bruge klippekort til buggy til en pris af kr. 100 per buggy. Denne aftale er gældende for både banerne i Råsted og Stordalen

De medlemmer, der ønsker at leje en buggy skal notere det under bemærkninger, når de tilmelder sig i golfbox, og aftale om samkørsel skal nævnes som sædvanligt

Holstebro Golf Klub ønsker, at vi skal bruge systemet og det betyder, at vi i MK reserverer det antal buggys, der er behov for. Det er den eneste måde, vi kan sikre, at der er en buggy til rådighed. Det gælder også for dem med eget klippekort. I må gerne under bemærkninger nævne, at I selv har et klippekort.

Afregning sker direkte til MK sammen med matchfee.
 
 
..............................................................................
 
 
        Et liv uden golf?
 
Ja, det er muligt -
men helt overflødigt
 
 
 
 .........................................................................
 
Hvis du har spørgsmål vedrørende
spillet så kontakt et af
bestyrelsesmedlemmerne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                           Spillet
Vi spiller hver fredag morgen året rundt.  
Vi spiller normalt stableford, men  en gang hver måned spiller vi en anden form for golf. Det vil du kunne se, når du tilmelder dig via golfbox. Der kan forekomme ændringer og det er  til enhver tid matchlederen, der bestemmer, hvad der spilles.

Hvis du ønsker at deltage i en MK match, skal du tilmelde dig. Det bør du gøre i god tid, men aller senest onsdag morgen kl 0830 den uge, hvor du vil spille om fredagen.

På det tidspunkt vil ikke benyttede tider blive inddraget og lagt ud til fri afbenyttelse i golfboxen.
Hvis du har glemt at tilmelde dig, så kan du prøve at kontakte matchlederen for denne uge. Det er jo muligt, at der er kommet et afbud, men det er ikke sikkert. Så hvis du vil ud at spille, så husk nu at melde dig til i god tid.
Du skal tilmelde dig matchen via turneringsmodulet i golfbox. I golfbox skal du klikke på ”klubturneringer” og finde frem til den match, du vil tilmelde dig. Klik på den og tilmeld dig. Der er hver fredag blokeret et antal tider fra kl 0900 for MK.
Hvis der er specielle ting, du ønsker at matchlederen skal tage hensyn til, når han/hun laver matchen, så skal det noteres i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Matchlederen sammensætter holdene.

Du skal huske inden matchen at betale matchfee kr 20 via MobilePay 3817ux.

Dagen før matchen modtager du en mail, der oplyser dig om, hvem du skal spille sammen med og fra hvilket hul, du skal starte. etc. etc.

Mødetid ved klubhuset om fredagen er senest kl 0845. Her får du udleveret dit scorekort.
Når alle således er parate, bliver der sagt god tur, og alle går til deres respektive starthul.
Vi spiller ud kl 0900 fra flere huller.
Der benyttes LiveScore. - læs nærmere om LiveScore her: -  - LiveScore
Der udfyldes et scorekort pr hold.
Efter matchen mødes alle på terrassen, hvor der er tid til en forfriskning inden præmieuddelingen.

Der er jo som regel gunstart, så matchen startes på flere forskellige huller. Det betyder så også, at man skal ud til starthullet inden matchen begyndes. Dermed kan man komme i vejen for andre spillere, der endnu ikke er færdige med deres egen match. Tag hensyn til dem og hjælp dem, så godt I kan. Vi skal alle have en god dag.


En del af matcherne skal afvikles på Storåbanen. Du kan på spilleplanen se, hvornår der spilles på hvilke baner for hele sæsonen. Forklaring på de forskellige farver i kalenderen finder du på spilleplanen - klik her:  spilleplan

NB! Sygdom er alle mands herre - det kan man ikke gardere sig helt imod. Hvis du bliver nødt til at melde afbud til en match, så skal du kontakte en af matchlederne til den pågældende match. Hvem det er, det står i golfboxen under klubturneringer (under info) Det er ikke nok at kontakte et tilfældigt medlem af bestyrelsen.


Efter matchen mødes man på terrassen. Tid til lidt at spise eller drikke og præmieudlevering.


Husk at tage hensyn til evt. andre spillere på banen.


   
 
Præmietagerne skal være til stede under præmieuddelingen - ellers går præmien videre til næste spiller.
 
 
NB! NB!
Det danske vejr er drillevejr. Uanset hvad de såkaldte eksperter siger om vejret, så er det greenkeeperne, der skal vurdere, om der må spilles golf på banen, om der må køres med trolley og buggy etc. etc. Det betyder, at det kan blive nødvendigt i aller sidste øjeblik at ændre en planlagt match. MK bestyrelsen bestræber sig på at gennemføre alle matcherne som annonceret, men må naturligvis bøje sig for kendsgerningerne.
webmaster Gerhard Petersen | Engholmgård 1M, Tvis, 7500 Holstebro  | Tlf.: 29638214 | gerh.pet@gmail.com