2-dages turen 2021 er netop afsluttet.  Vejrudsigten havde jo varslet  masser af regn i hele landet netop de to dage - 16. og 17. august, så det var med bange anelser og regntøj bilen blev pakket søndag - parat til en tidlig afgang mandag mogen.
Det var Erik og Arne, der havde arrangeret turen med hjælp af Anny og Bente Ø, men hvem, der har haft indflydelse på vejret, det vides ikke.  I hvert fald så vandt virkeligheden over meteorologernes spådomme.  Der var mørke skyer, men da de så MK'erne komme, så trak de sig skyndsomt væk.
 
Klik på billederne for at få dem større.
 
 
                                           
Vi kørte direkte til Juelsminde Golf Klubs bane. Her blev der serveret morgenmad i form af en lille bitter. Den varmede og den var også lettere at tygge end et rundstykke. Spillet kom i gang og der var nogle af spillerne der allerede på parkeringspladsen havde iført sig regntøj. Men regnen lod vente på sig. Efter et par timer kom den dog og det varede nok i en halv times tid, før den igen holdt op. Jeg var så heldig at kunne opstille en servicebod i hytten ved hul 4. Det betød at jeg var i tørvejr stort set hele tiden og mine “gæster” nød også godt af at komme i tørvejr. Gerhard
Efter matchen havde vi regnet med at kunne få en sandwich eller lignende til en kop øl i klubhuset, men ak, golfcafeen var lukket og et skilt henviste til et skab, hvor man kunne købe øl og sodavand, men intet at spise.
Alle fortsatte derfor hurtigt til Pejsegården, hvor vi skulle spise og overnatte.
Her blev vi så indkvarteret og de fleste mødtes på græsplænen til et glas vin og for at nyde det nu fine vejr. Vi andre benyttede lejligheden til at tage vægten fra benene og lukke øjnene.
Ved 1900 tiden mødtes alle til en velkomstdrink efterfulgt af en dejlig middag. Og så fik vi en god nats søvn.
Tirsdag morgen bød på solskin og en god morgenmad inden der var afgang til Brande. Efter en lille en til halsen gik matchen i gang. Hele dagen var der tørvejr, noget skyet men også en del sol. En noget kraftig blæst gjorde det hele noget køligt.
Efter matchen kunne vi sidde på terrassen og nyde en øl, der var inkluderet i turens pris. Bagefter var der frokost og så blev der uddelt præmier til de dygtigste/heldigste spillere for begge dage. De der ikke var så dygtige at vinde fik i stedet for en klappe-præmie - så alle fik noget med hjem udover gode oplevelser.

Erik og Arne har lagt et stort arbejde i turen og har fået god hjælp af Anny og Bente. Vi siger alle mange tak for jeres indsats og glæder os til næste år.

Præmietagerne for 2021 blev:
 
Juelsminde:

A-gruppen:
Heine Svane 34 p
Torben Svenningsen 31 p
Poul Erik Givskov 30 p
Lene Holm 27 p

B-gruppen:
Arne Hansen 29 p
Gitte Lund 29 p
Bente Hansen 28 p
Else Hannibal 27 p

C-gruppen:
Vivi Svane 36 p
Elsebeth Møller-Pedersen 26 p
Anne Mette Ravn 26 p
Margit Winther 23 p

Nærmest Flaget: Hul 2 damer Vivi Svane, Herrer Erik Lund

Brande:

A-gruppen
Christian Jensen 38 p
Poul Erik Givskov 34 p
Erik Lund 33 p
Erik Fast 32 p

B-gruppen
Gitte Lund 41 p
Ella Bakke 33 p
Max V. Pedersen 31 p
Knud Christensen 30 p
 
C-gruppen
Karen Krogh Jensen 31 p
Vivi Svane 30 p
Elsebeth Møller-Pedersen 30 p
Margit Winther 26 p

Nærmest flaget: Hul 9 - ingen Hul 18 Dame Ella Bakke - Herrer ingen
 
 
webmaster Gerhard Petersen | leharsvej 46  | Tlf.: 29638214 | gerh.pet@gmail.com