Corona - et stort handicap

Coronaen - Covid19 - kom som et chock for os alle sammen. Ingen havde i januar måned forudset, hvordan hele landet, ja hele Verden ville blive angrebet af en ukendt fjende, der nu i flere måneder har lammet vor frihed.
Lukninger og restriktioner fylder nyhederne - både i TV, radio og aviser.
Det er svært at følge med i det hele, men vi forsøger, så godt vi kan, her på hjemmesiden, at bringe de nyheder, som vi mener har direkte effekt på MKseniorgolf.
Det begyndte at fylde for meget på forsiden, så derfor denne ekstra side, der forhåbentligt snart bliver nedlagt igen.

tilbage til normalen

 
 
Vi håber, at vi meget snart kan vende tilbage til de normale tilstande, men indtil da er det vigtigt at vi alle følger de retningslinier, der er afstukket af DGU, Holstebro Golf Klub og myndighederne i øvrigt. Det er derfor vigtigt at alle med jævne mellemrum checker Holstebro Golf Klubs hjemmeside for at se de sidste opdateringer.
 
 
Under coronakrisen 
 
Danmark begynder at lempe på restriktionerne, men det betyder jo ikke, at risikoen for sygdommen er forsvundet - derfor:
 
Hold afstand. Det er fortsat 1 meter. Og husk nu: ingen forsamlinger på mere end 10 personer. Det kan virke pjattet, men politiet tager det meget alvorligt og der er udstedt flere bøder - også til golfspillere. Hvis man bliver "taget" i at være mere end 10 mennesker samlet, så kan der vanke en bøde på kr 2500 til hver person i denne forsamling.
Det er derfor vigtigt, at man f.eks. på parkeringspladsen og driving range ikke er mere end max 10 personer sammen.
Men, det er jo ikke kun risikoen for bøder, der gør at det er vigtigt at holde afstand og undgå forsamlinger. Det er jo først og fremmest af hensyn til smitterisikoen.
 

midlertidige regler

Midlertidigt ændrede spille-retningslinjer for MKseniorgolf.

Coronaen er over os, og selvom det nu ser lidt lysere ud, så er der fortsat nogle restriktioner, som vi skal rette os efter.
Under hensyntagen til Holstebro Golf Klubs retningslinjer har bestyrelsen vedtaget følgende retningslinjer, som vil være gældende for MKseniorgolfs matcher fra og med 15. maj og indtil der igen sker ændringer (forhåbentlig til det bedre).

Tilmelding:
Tilmelding sker stadigvæk på Golfbox under klubturneringer senest onsdag i samme uge som matchen kl 0900. Meddel også her, om du skal bruge/leje buggy.

Starthul:
Du får senest dagen før matchen en mail med oplysning om, hvilket hul, du skal starte på. Og du får også en mail fra Golfbox om “spiller-scoreindtastning”

Ankomst til klubben:
Der er indtil videre ingen fælles samling, og du går direkte til dit opgivne starthul. (husk at beregne god tid, så du er parat til at spille ud kl 0900.)

Spiller-scoreindtastning:
Der udleveres ikke scorekort, og der skal heller ikke afleveres scorekort. En af spillerne på hvert hold vælges til at indtaste score for alle spillerne på holdet på sin mobiltelefon jfr. udsendte link i den modtage mail. Der skal kun indtastes slag for hvert hul for den enkelte spiller. Hvis du ønsker at have dit eget scorekort med på runden for at kunne følge med, så kan du udskrive det hjemmefra, men det er kun til eget brug.

Efter spillets afslutning:
Spillerne kører direkte hjem umiddelbart efter, at spillet er afsluttet.

Præmier.
De vindende spillere får naturligvis deres præmier senere, når vi efter udmelding fra HGK igen kan samles

Betaling:
Matchfee er fortsat kr 20. Vi kan jo i øjeblikket ikke bruge kontanter, og så er det jo godt, at vi nu har fået mulighed for at modtage betaling via MobilePay.

MobilePay:
1 indtast beløbet
2 skriv nummeret 4434uu i feltet øverst
3 I kommentarfeltet bedes du anføre dit
   medlemsnummer samt dato for matchen
4 send beløbet.

Hvis du ikke har mulighed for at betale med Mobile Pay, så kan du sikkert aflevere 20 kroner til en anden spiller, som så videresender beløbet via MobilePay til MK

LÆS DET HER - DET ER VIGTIGT!!!


Der sker så meget i disse tider, at det kan være svært at følge med, men vi tager en dag af gangen.
 
I forbindelse med matchen den 29. maj skriver Bjarne Jensen dette til de tilmeldte:
 Det bliver stille og roligt bedre og bedre. Nu behøver vi ikke komme, parkere, gå direkte til vores starthul og
køre direkte hjem efter matchen.
Nu er det tilladt at hygge sig med lidt godt til ganen - tørt og flydende i Råsted Golfcafé & Restaurant såvel
indendørs som udendørs på terrassen. Dog skal der gøres opmærksom, at her gælder fortsat
forsamlingsforbud over 10 personer samt øvrige gældende regler for restaurant/café
Husk også at orientere jer om de pr. den 18. maj opdaterede retningslinjer for spil m.v. klik på linket:
https://holstebrogolfklub.dk/nyheder/retningslinjer-for-spil-paa-banen-opdateret-18-maj-2/
Man må gerne løfte flaget på green, og man skal rive efter sig i bunkers (hvis der en rive), og sidst men ikke mindst husk at lægge ”turf” på plads og ret nedslagsmærker op på greens
..........................................................................................................................................


Næste match er jo først om 2 uger, så der kan nå at ske en masse inden da. Hold øje med denne side, for vi prøver at få de ting med, der har betydning for MKseniorerne.


webmaster Gerhard Petersen | leharsvej 46  | Tlf.: 29638214 | gerh.pet@gmail.com